jueves, 1 de diciembre de 2022

IV Premi de Poesia Satírica 'Amparo Montañés'

 



IV PREMI DE POESIA SATÍRICA

AMPARO MONTAÑÉS



Gènero: poesia

Premi: tres premis, primer 150€, segon 100€, i tercer 50€

Obert a: majors de 18 anys residents en la província de Valéncia

Entitat convocant: AC Falla Rei En Jaume I

Localitat de la entitat convocant: Catarroja

Data de tancament: 15/01/2023



BASES

Primer.-
Convocatòria i objecte del Premi

La Delegació de Cultura de la Falla Rei En Jaume I convoca el III Premi de Poesia Satírica “Amparo Montañés”, a fi d’incentivar la creació d’este tipo de poesia característica de la nostra regió.


Segon.- Participants i requisits

1. Podran concórrer al premi tots aquells autors que ho desigen, en un poema en llengua valenciana de caràcter satíric, que haurà de versar sobre un tema concernent a l’actualitat de la nostra regió. No s’admetran poemes ofensius, contraris a l’honor, o que promoguen la xenofòbia, el maltractament o la violència.

2. Els poemes presentats hauran de ser originals i rigorosament inèdits; no podran haver segut publicats per qualsevol procediment imprés, ni haver segut premiats en un atre certamen. S’acceptaran poemes que havent segut escrits per a l’explicació d’una falla, encara no hagen vist la llum en format de llibret.

3. L’extensió dels poemes no serà inferior a cinquanta versos a espai 1.5, en lletra Times New Roman de 12 punts, ni superior a cent versos de les mateixes característiques.

4. En cap cas haurà de figurar en els originals el nom de l’autor ni cap indicació que ho identifique. No s’enviarà justificant de recepció ni es mantindrà contacte en els autors, excepte en els guanyadors per a notificar-los el resultat del premi.

Tercer.- Presentació d´originals

1. Lloc i forma

Les obres es presentaran en format word i es remetran a través de correu electrònic a la direcció de la Falla:
fallareienjaumei@hotmail.com, en l´assunt “IV Premi de Poesia Satírica Amparo Montañés”, en el correu també s’enviarà un arxiu adjunt en el nom “Plica”, a on s’inclouran les senyes d’identificació del participant: nom, llinages, direcció postal, correu electrònic, teléfon de contacte de l’autor, títul de l’obra presentada i breu currículum.

2. Determini

El determini de presentació de les obres començarà a partir de llendemà al de la publicació de la present convocatòria en la pàgina de la Falla en facebook i atres mijos, i finalisarà el 15 de giner de 2023.

Quart.-
Jurat i fallo

El Jurat encarregat de fallar el premi estarà format per: el Delegat de Cultura de la Falla, la poeta Ampar Cabrera i Sanfèlix i l’anterior guanyador del premi. El fallo del Jurat serà inapelable.

Quint.- Premi

1. Per a la present convocatòria el premi consistirà en un primer dotat en 150€, un segon dotat en 100€ i un tercer dotat en 50€.
2. Ademés, els poemes guanyadors seran publicats en el llibret de la Falla.


Sext.- Acceptació de las bases

La participació en este premi implica la total acceptació de las bases.






No hay comentarios:

Publicar un comentario